Na krilima Trebinjki reprezentacija BiH do četvrtfinala Evropskog prvenstva (Foto)

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Marija Kešeljević i Anica Škrivan nastavljaju sa odličnim igrama na Evropskom prvenstvu za kadetkinje. Na zadnje tri utakmice ostvarene su sve tri pobjede, te su sa skorom 4-1 kadetske reprezentativke BiH  izborile četvrtfinale. Na utakmici protiv Albanije Marija Kešeljević imala je učinak od 17 poena, 11 skokova, 6 asistencija i 4 ukradene lopte, dok je Anica Škrivan postigla 4 poena, 6 skokova i imala dvije ukradene lopte.

U ključnoj utakmici za plasman u četvrtfinale protiv Švajcarske Marija je postigla 13 poena i imala 7 ukradenih lopti od kojih su tri zaredom uz postignute ključne poene što je i prelomilo rezultat utakmice, dok je Anica odigrala svoju najbolju utakmicu na prvenstvu i ostvarila double-double učinak sa 12 poena i 11 skokova uz potpunu kontrolu reketa.

Juče se igrala utakmica protiv Velike Britanije koje su reprezentativke BiH pobjedile teže nego što se očekivalo.

Marija je u toj utakmici postigla 16 poena, 7 osvojenih i 5 skokova, a Anica 8 poena i 4 skoka. Naše malene nastupaju sutra u 21 čas protiv Grčke za plasman u polufinale. Zainteresovani mogu pogledati direktan prenos na fiba.com

eTrebinje

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design