Veterani Leotara i Zvezde zaigrali na Policama (Video)

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Proslavljeni srpski fudbaleri ponovo su zaigrali na Policama. Veterani Crvene Zvezde i Leotara danas su odmjerili snage.

Rezultat je pao u drugi plan, sve su preplavile emocije i sjećanja na prošla i bolja vremena srpskog fudbala. Za sva najvažnija prvenstva crveno-bijeli su se nekada spremali u gradu na Trebišnjici. Pižon i Karasi pamte svaki detalj.

“Mi smo ovdje godinama dolazili ranije na pripreme. Svake godine kada smo odlazili iz Trebinja poslije priprema uvijek igrali prijateljsku utakmicu sa Leotarom. Uvijek je bio pun stadion. Narod nas je ovde volio. Uvijek smo rado dolazili i bilo nam je stvarno izvanredno”, rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon..

“Zadnji put sam igrao neke 73 godine i moram da vam kažem da sam ovdje doživeo sve lepo od naroda od igrača od svega što može fudbal da krasi desilo se ovde”, rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde Stanislav Karasi.

Poslije svakih priprema, baš kao i danas igrala bi se prijateljska utakmica. Trebinjci su uvijek bili tvrd orah i nikada se nisu predavali. Leotarovi veterani pamte neriješene utakmice i stadion ispunjen do poslednjeg mjesta.

“Ovdje je nekada bilo po 6-7 hiljada ljudi koji su dolazili iz Bileće, Gacka, Herceg Novoga koji su voljeli ovaj grad i navijali za Leotar i Za Crvenu Zvezdu. Tako da su ovo sve emocije koje nas vežu”, rekao je bivši fudbaler Leotara Zdravko Vukašinović.

“Sada je lakše nego prije, sada je ovo više revijalno, više smo svi stariji. Drugi je žar onda a drugi sada”, rekao je rekao je bivši fudbaler Leotara Dragan Spajić – Krcko.

Bilo je i danas žara na tribinama, Delija nije falilo. Trebinjci nisu imali favorita, uživali su u fintama proslavljenih fudbalera. U FK Leotar kažu da je cilj ove utakmice obnoviti saradnju sa beogradskim klubom a i trebinjskom fudbalu vratiti staru slavu.

ATV

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

21-09-2018
Najava: "Filmski kampus Trebinje" (Video)
WEB design