Pred debi u novoj sezoni: KK "Leotar" dobio novu upravu

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Novi predsjednik Košarkaškog kluba „Leotar“ je Aleksandar Vujić, a izabran je i upravni i nadzorni odbor, odlučeno je večeras na izbornoj skupštini ovog kluba.

Iz uprave kluba podsjećaju da kompanija „Svislajon“ više nije generalni sponzor Košarkaškog kluba „Leotar“ i da će klub ubuduće, kao i svi sportski kolektivi, djelovati u okviru Sportskog društva „Leotar“.

„Formirano je novo rukovodstvo čime će se omogućiti normalno funkicionisanje ovog sportskog kolektiva. Zahavljujemo se kompaniji “Svislajon” i njenom predsjedniku Rodoljubu Draškoviću na svemu što je učinio za klub. Izražena je želja da klub nastavi da uspješno radi. Imamo pomoć i podršku Gradske uprave i bivših igrača. Šansu da nastupaju za prvi tim imaće domaći igrači, pojačani sa nekoliko igrača iz okolnih mjesta. Prvi tim preuzeo je Dražen Šegrt i Milan Komar“, kažu iz uprave KK „Leotara“.

Od ove godine, Košarkaški klub „Leotar“ takmičiće se u Prvoj ligi Republike Srpske. U prvom kolu, Leotar sutra dočekuje ekipu Bratunca.

Iz uprave kluba očekuju i podršku publike i pozivaju sve građane da dođu i podrže mlade snage, kojima je pomoć potrebna i sa tribina.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ sa početkom u 19 časova.

Radio Trebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

12-12-2018
Luka Petrović kao gradonačelnik ispunio uglavnom sva obećanja, realizacija neispunjenih se nastavlja
WEB design