KK "Leotar" i OKK "Leotar" na ravne časti!

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Danas je u Trebinju odigrano redovno, pretposlednje kolo Prvenstva RS, Područna liga - grupa "Hercegovina". Košarkaši OKK "Leotara" i KK "Leotara" u dvomeču bili su podjednako uspješni.

U prvom meču snage su odmjerile kadetske selekcije dva kluba, a uspješniji su bili košarkaši starijeg trebinjskog kluba KK "Leotara" i trijumfovali rezultatom 100:69. Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su: Prstojević (23p), Gurović (15p), Tadić (14p), Runjevac (14p), dok su kod OKK "Leotara" bolji od ostalih bili Marković (24p), Aleksić (17p), Tupanjanin (10p) i Bojanić (12p).

Drugi meč protekao je u dominaciji pionira OKK "Leotara" koji su bez kapitena Milinkovića slavili rezultatom 110:75. U pobjedničkoj ekipi Istakli su se: Aleksić (37p), Bojanić (31p),  Marković (19p) i Ćuzulan (9p), dok su kod KK "Leotara" više od ostalih pokazali Vujić (30p), Čukvas (22p), Nikolić (9p) i Mišković (5p).

Sledećeg vikenda na redu je poslednje kolo područne lige a plasman u polufinale iz regije Hercegovina najvjerovatnije će izboriti Juniori KK "HEO", kadeti KK "Leotar" i pionirska ekipa OKK "Leotar".

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-11-2018
Najbrojnije zubačko selo nakon dvije decenije dobija asfalt (Video)
WEB design