Tešić kupio Ninićev šampionski pojas

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Predrag Tešić, predsjednik Opštinskog odbora Socijalsitičke partije Kotor Varoš, kupio je na aukciji šampionski pojas Draženka Ninića za 4.100 KM, a novac je uplaćen na račun Udruženja za rad sa osobama sa autizmom "Djeca svjetlosti" iz Banjaluke.

 


Aukcija je održana sinoć u sportskoj dvorani "Borik" na manifestaciji "Spartan fajt najt 2", koju su organizovali Kik boks klub i Bokserski klub "Sveti Georgije".

Tešić je odlučio da šampionski pojas pokloni budućem Muzeju sporta Republike Srpske, kao prvi eksponat u sportskoj postavci šampiona iz Republike Srpske.

"Želio sam da podržim velikog patriotu i šampiona Draženka Ninića i njegovu namjeru da novac uplati u humanitarne svrhe, ali i da pojas ne završi u nekoj od privatnih zbirki nego da ostane u Republici Srpskoj", rekao je Tešić.

Tešić je pozvao i druge sportiste da svoje trofeje izlože u budućem Muzeju sporta Republike Srpske kako bi sva buduća pokoljenja mogla na jednom mjestu da vide kakve sportske heroje je imala Republika Srpska.

Draženko Ninić se zahvalio Tešiću na gestu kojim je podržao rad Udruženja "Djeca svjetlosti".

"Tešić je nebrojeno puta pokazao humanost pomažući mnogima, a posebno mi se svidjela ideja da pojas završi u Muzeju sporta Republike Srpske kao uspomena na moje uspjehe u ringu", dodao je Ninić.

Osim novca od licitacije za pojas, i sav prihod od kupljenih ulaznica je uplaćen na račun Udruženja "Djeca svjetlosti".

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

10-12-2018
SRBIJA I CRNA GORA U BORBI ZA POLUFINALE: Do sada neviđena ponuda za klađenje na jedan rukometni meč
10-12-2018
Plivači PVK "Leotar" nadmašili sva očekivanja – pehar i četrdeset osam medalja
WEB design