Kako je RUSKI DRŽAVNIK proslavio gol Kolarova (FOTO)

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Artem Kljušin, savjetnik ministra kulture Ruske federacije, burno je proslavio gol srpskog fudbalera Aleksandara Kolarova na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Kljušin, koji je u ruskoj javnosti poznat i po tome što ga strani mediji često optužuju za “saradnju sa ruskim hakerima”, jer je svojevremeno radio u Agenciji za inovativne tehnologije, ali ga i pohvaljuju “sjajno, gotovo državničko ponašanje na internetu, gdje ima više od milion pratilaca”, prilično se radovao kada je srpski kapiten donio prednost, ispostavio se i postavio konačan rezultat, u prvom kolu Mundijala, prenosi Blic.rs.

– Srbija vodi 1:0. Strijelac je Aleksandar KOLAROV! #SrcemSvim!” – poručio je Kljušin pred 1.670.000 pratilaca na Tviteru čim se mreža Kostarike zatresla, a odmah potom objavio još dva tvita, i to na ruskom.

U prvom je naveo “Da! Srbija je povela! Kolarov!”, i uz to je priložio fotografiju strijelca, kao i jednu od navijačkih zastava koje podsjećaju na dobre odnose dva naroda, a odmah potom je napisao i “Naprijed Srbija! Naprijed Rusija! Mi pamtimo!”, uz prikaz koreografije Zvjezdinih navijača prilikom posjete ruskog predsjednika Vladimira Putina utakmici između crveno-bijelih i Zenita.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-11-2018
Dodik: Ukinut ćemo Vijeće naroda RS ako se u Federaciji ne popuni Dom naroda
18-11-2018
Hale Beri u šestoj deceniji izgleda odlično: Tajna vitkosti je u ovoj poslastici! (Foto)
WEB design