Ponos trebinjske košarke - Tri igrača OKK "Leotara" pozvani na pripreme reprezentacije Srbije

Objavljeno: . u kategoriji Sport

U devet godina postojanja  OKK "Leotar" postignuti su zavidni rezultati u radu sa mlađim selekcijama.

 

Kao rijetko koji sportski kolektiv u Republici Srpskoj OKK "Leotar" se može pohvaliti da su tri njihova člana selekcije mlađih kadeta (U15) pozvana u reprezentaciju Srbije. Ovih dana Marko Marković, Uroš Aleksić i Vuk Bojanić dobili su pozivnicu Igora Rakočevića, podpredsjednika Košarkaškog saveza Srbije da učestvuju na pripremama reprezentacije Srbije.

Interesantno je napomenuti da je osim trebinjskog Leotara tri igrača dala još jedino beogradska Crvena Zvezda.

Marković, Aleksić i Bojanić su članovi jedne od najuspješnijih mladih generacija trebinjske košarke koji su aktuelni pionirski šampioni Republike Srpske, a zajedno sa Milinkovićem, Ćuzulanom, Kraljom, Ćeranićem, Ratkovićem, Rončevićem i ostalim drugovima iz kluba u petak će se na završnom turniru u Bijeljini boriti za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Treba napomenuti da su učešćem na turniru košarkaši OKK "Leotara" već obezbijedili treće mjesto, što je i ponovljeni uspjeh od prošle godine, a u klubu se nadaju da bi uz dobru igru i malo sportske sreće mogli postati prvaci Bosne i hercegovine jer će se takmičiti sa ekipama koje su već pobjeđivali u borbi za titulu šampiona Republike Srpske.

Ovo je potvrda da je Trebinje pravi rasadnik košarkaških talenata, ali i toga da se rad i zalaganje preko 100 dječaka koje treniraju Čedomir Šotra, Nebojša Parijez, Dejan Bodiroga, Mirko Kovačević i Goran Bodiroga na kraju uvijek isplati.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-11-2018
Dodik: Ukinut ćemo Vijeće naroda RS ako se u Federaciji ne popuni Dom naroda
18-11-2018
Hale Beri u šestoj deceniji izgleda odlično: Tajna vitkosti je u ovoj poslastici! (Foto)
WEB design