MEGA KVOTA NA SRBIJU! Vjeruj u "Orlove" i dobićeš 3.20 samo u Meridianu!

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Sponzorisani tekst

Svi čekamo taj meč sa Švajcarskom! Pobjeda bi Srbiji donijela prolaz dalje, a svi koji vjeruju u "Orlove" treba da požure do Meridiana! Samo tamo možete da nađete kvotu 3.20 na Srbiju! 

ODIGRAJ MEGA KVOTU 3.20

Jedna dobra utakmica nas dijeli od onoga što čekamo punih 20 godina - plasmana reprezentacije u nokaut fazu Svjetskog prvenstva! Zato bodri "Orlove" uz tiket, a kada je već tako, iskoristi najbolju kvotu.

 

JOŠ JEDNA MEGA KVOTA NA SRBIJU

Osim toga, tu je i mega kvota 10.00!  Za sve one koji vjeruju da Srbija već na startu može da povede - kvota da će poslije prvih 10 minuta Srbija voditi je ravno 10.00! Tako da samo jednim parom na tiketu možeš desetostruko da zaradiš!

SRBIJA ĆE BITI PRVAK- KVOTA 275

To naravno nije sve – 22. juna vas očekuju mnogobrojni specijali kada je ovaj meč u pitanju, a za sada možete i da iskoristite ubjedljivo najbolju kvotu na Srbiju kao osvajača Svjetskog prvenstva! Ako "Orlovi" naprave podvig i uspiju da pobijede i obraduju naciju - kvota je 275!

Ova kvota je DUPLO VEĆA nego u većini ostalih kladionica, a ako mislite da nije relano da "Orlovi" dođu do trona - to su mislili i za prvenstvo na Novom Zelandu!

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-11-2018
Dodik: Ukinut ćemo Vijeće naroda RS ako se u Federaciji ne popuni Dom naroda
18-11-2018
Hale Beri u šestoj deceniji izgleda odlično: Tajna vitkosti je u ovoj poslastici! (Foto)
WEB design