PRVI PUT U BIH! Kladi se na VAR u meču Srbija - Brazil - samo u Meridianu!

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Srbija je bila vidno oštećena u meču sa Švajcarskom, gdje je sudija Feliks Brih odbio da pogleda snimak očiglednog penala nad Aleksadrom Mitrovićem. Meridian kladionice su riješile da tu nepravdu isprave i da isplate sve igrače koji su se kladili da će na ovom meču biti dosuđen penal.

 

KVOTA 3 ZA VAR

To naravno nije sve! Meridian je prvi put u istoriji klađenja, ne samo na ovim prostorima, već i globalno, dao ponudu da se kladiš na VAR! Ako sudija odluči da pogleda snimak na ovom meču dobićeš KVOTU TRI!

Nadamo se da neće biti potrebe za gledanjem VAR-a, ali ako sudija odluči da na asistenciju VAR tima ispita neku situaciju sa meča Srbija - Brazil - imaš priliku da utrostručiš svoj ulog.

 

SA KVOTOM 30 VJERUJ U „ORLOVE“

To nije sve, jer je tradicionalno najveća kvota na Srbiju u Meridianu! Ako iskoristiš najnovije bonus kvote možeš da dobiješ kvotu 8.60 na "orlove".

Kvota da će Srbija biti prva u grupi, a Brazil drugi je 30, tako da, ako vjeruješ u pobjede Kostarike i Srbije, dobro ćeš napuniti džepove!

Ništa nije nemoguće! Srpski reprezentativci vjeruju da mogu da pobijede, nadamo se da će ovoga puta suđenje biti na zadovoljavajućem nivou, a i Brazil se susreće sa nekoliko kadrovskih promjena pred ovaj meč.

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-11-2018
Dodik: Ukinut ćemo Vijeće naroda RS ako se u Federaciji ne popuni Dom naroda
18-11-2018
Hale Beri u šestoj deceniji izgleda odlično: Tajna vitkosti je u ovoj poslastici! (Foto)
WEB design