Najava: II Međunarodni turnir "Vidovdan 2018"

Objavljeno: . u kategoriji Sport

U organizaciji Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“ iz Trebinja sutra I na Vidovdan u našem gradu, u dvije dvorane u bregovima, će biti održan odbojkaški turnir povodom krsne slave ovog mladog sportskog kolektiva.

Svoje znanje I umjeće pokazaće pionirke, godište 2002. I predpionirke 2005. Iz desetak ekipa iz RS, Srbije, Crne gore I republike Hrvatske.

“Sa ovog turnira I druženja mladih odbojkašica želimo da pošaljemo poruku sportske sabornosti, druženja I dobre odbojke. Naš grad I naš klub uvijek će biti odlični, najbolji mogući domaćini našim gostima koji dolaze da uveličaju našu svetkovinu. Hvala brojnim sponzorima, roditeljima naše djece I svima koji su nam nesebično pomogli”, kaže Dragan Pajić direktor Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“.

Turnir počinje u srijedu uveče kada se igraju prvi mečevi po uzrasnim kategorijama, na Vidovdan, ekipe će prisustvovati Svetoj arhijerejskoj liturgiji I lomljenju slavskog kolača a nakon toga će uslijediti defile ulicama grada. Svečano otvaranje je u 11 časova I 30 minuta a nakon toga će uslijediti nastavak takmičenja.
U večernjim časovima biće odigrani mEčevi za plasman. Kako najavljuju u OOK “Leotar za titulu najbolje ekipe na turniru takmičiće se ekipr Zlatibora (Srbija), Makarske (Hrvatska), Galeb Bar, Pljevlja, Nikšić (Crna Gora), Čapljina, SOK Mostar, Gacko, Velež Nevesinje I OOK Leotar.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

16-07-2018
Plivačima KVS "LEOTAR" sedamnaest medalja na memorijalu „Srđan i Maksim 2018“
WEB design