Jugović: Muslin bio u pravu, Gaćinović morao na SP

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Proslavljeni srpski fudbaler Vladimir Jugović analizirao je učinak selekcije Srbije na Mondijalu u Rusiji i kao jedan od potencijalnih razloga ispadanja u grupnoj fazi naveo manjak minuta za napadača Aleksandra Prijovića.

"Normalno je da je narod očekivao više od pojedinaca. Recimo, što se Prijovića tiče, trebalo je više da igra. Trebalo je nešto da se promeni. Uostalom, on je golom odveo reprezentaciju na Mondijal", kazao je bivši reprezentativac Jugoslavije u intervjuu za "Maxbetsport".

Jedno od iznenađenja prilikom saopštavanja spiska putnika za Mondijal bio je izostanak Mijata Gaćinovića, koji je bio među reprezentativcima u kvalifikacionom ciklusu.

"Ne bi mi bilo svejedno da sam igrao u kvalifikacijama i izborio plasman na Svetsko prvenstvo, a da me selektor ne pozove da igram na tom Svetskom prvenstvu. To je ljudski. I da imam 33 godine, isto bih se osećao".

Jugović se na kraju osvrnuo i na bivšeg selektora Slavoljuba Muslina, koji nije dobio šansu da tim vodi na SP, iako je obezbedio plasman na to takmičenje.

"Muslin je bio u pravu kad je obrazlagao odluke o igranju ili neigranju pojedinih igrača. Ljudi mora da znaju da je tim nešto drugo. Najčešće nije dovoljno staviti najkvalitetnije igrače u tim, da bi on funkcionisao...", zaključio je Jugović.

Podsetimo, Orlovi su planetarni turnir završili na trećoj poziciji grupe E sa tri boda.

Ceo intervju Vladimira Jugovića za "Maxbetsport" pročitajte ovde.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-11-2018
Dodik: Ukinut ćemo Vijeće naroda RS ako se u Federaciji ne popuni Dom naroda
18-11-2018
Hale Beri u šestoj deceniji izgleda odlično: Tajna vitkosti je u ovoj poslastici! (Foto)
WEB design