Tucak: To su poluidioti, Srbi fantastični sportisti

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak bio je vidno nezadovoljan posle poraza u polufinalu od Srbije, posebno suđenjem. Hrvati su dobili dva crvena kartona, među njima i glavnokomandujući selekcije.

 - Šta pričati o sportu kada imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih ličnih interesa? Nijednu jedinu reč nisam rekao. Užasno sam razočaran samim tokom utakmice i svime što su dopuštali. Nismo se snašli, promašivali smo izgledne situacije. To nema veze sa onim što promovišu kao vaterpolo - rekao je Tucak a preneo "Večernji list".

Ipak, i pored ovakvog raspoloženja nije propustio još jednom da pokaže koliko poštuje srpsku vaterpolo reprezentaciju.

- Srbiji kao protivniku čestitam, oni su fantastični sportisti. Imali smo prilike, ali smo upali u zamku komentarisanja sudijskih odluka. Nismo imali lucidnost, koncentraciju i to je detalj koji je prelomio utakmicu. Vraćali smo se u odbrani, ali nismo mogli da realizujemo te šanse. Treba sve analizirati i uzeti medalju.

Hrvatska će u borbi za treće mesto i bronzanu medalju igrati protiv Italije, dok se u finalu sastaju domaćin Španija i trostruki aktuelni evropski šampion Srbija.

N1

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design