TRIJUMFALNE KVOTE: Meridian predvidio pobjedu Zvezde

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Meridian, kao i obično, dominira i ponudom i kvotama, što je bilo i u slučajumeča Crvena zvezda – Liverpul.

Crvena zvezda je senzacionalno pobijedila Liverpul 2:0, golovima Milana Pavkova, koji je instant postao heroj navijača crveno-bijelih.

Osim standardno najveće ponude,Meridian je imao ubjedljivo najveće kvote na Crvenu zvezdu.

Dok su na drugim mjestima kvote bile do 12, Meridian je jedini dao kvotu 14 na pobjedu crveno-bijelih. Ko je odigrao 1X imao je šansu za 4.75, a DNB 1 je davao kvotu 6,50.

Gol glavom je potenciran kroz ponudu Meridiana već neko vrijeme, a Milan Pavkov je konačno pretvorio tu opkladu u dobitne tikete. Tek oni koji su vjerovali u odbranu Vladana Milojevića su napunili svoje džepove, jer kvota na to je bila 12.00!

Tu su bile i kvote da će Zvezda dati gol u prvom poluvremenu, a ko je uz 1-1 dodao i 2-4 gola mogao je na samo jednom tipu da dobije kvotu 31.00 - kao broj na dresu Bena.

A, tek ko je igrao 2+ gola Milana Pavkova... Dodao je nekoliko nula na svoj račun u Meridianu!

Osim toga, naravnо,Meridianovi igračisu uspjeli da pogode sjajne kvote i na neke druge tipove. Neki su pogodili kvotu 12 na to da Liverpul neće dati gol, a vjerujemo da je opklada na duplog strijelca bila drugačija nego što se očekivalo.

Mnogi su je stavljali na tiket misleći da će im novac donijeti Salah, Mane ili možda Firmino… Oni naklonjeniji srpskom šampionu tipovali su na Boaćija… Ali, malo ko je očekivao onakav meč Milana Pavkova.

Korpulentni napadač imao je nastup iz snova i postigao je dva pogotka: jedan glavom poslije kornera i sjajne asistencije Marka Marina (još jedna opklada na Zvezdu koja je prošla), a drugi je kreirao sam, bombom sa 25 metara.

Crvena zvezda naredni meč igra protiv Dinama iz Vranja, a zatim utakmicu sa Napolijem, gdje bi pobjedom mogli da osiguraju još jedno proljeće u Evropi!

Foto: blic.rs

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

19-11-2018
Skupština grada: Usvojeni nacrti drugog rebalansa ovogodišnjeg i budžeta za narednu godinu
WEB design