Gradsko pozorište Trebinje nagrađeno u Ubu, Igor Svrdlin - glumac večeri

Objavljeno: . u kategoriji Umjetnost i kultura

Proteklog vikenda u Ubu održan je deseti jubilarni Repasaž fest posvećen sjećanju na Raša Plaovića i Aleksandra Popovića, koji okuplja pobjednike amaterskih festivala sa prostora bivše Jugoslavije.

Na ovom prestižnom amaterskom događaju Bosnu i Hercegovinu je predstavljalo Gradsko pozorište iz Trebinja sa predstavom „ Pisac porodične tragedije“, po tekstu Ljubomira Đurkovića.
Trebinjski glumac Igor Svrdlin je po izboru žirija publike osvojio nagradu Glumac večeri.

„Upravo smo se vratili iz Uba, presrećan sam ne samo zbog nagrade koju sam osvojio već i zbog načina na koji su nas domaćini primili, a posebno zbog reakcije publike. Ova nagrada rezultat je sjajne saradnje na sceni i energije koju međusobno dijelimo. Ona pripada, svim učesnicima predstave: Darku Kurtoviću, Željku Miloševiću, Vesni Đurić, Marku Kovaču, Mitru Milićeviću, Jefimiji Ot, Davidu Popadiću, Mirjani Golub-Bokun i Miodragu Šešelju.

Više smo nego zadovoljni ocjenom naše predstave na okrugom stolu, što nam daje dodatnu snagu i motiv da idemo dalje i rastemo sa ovom predstavom“, rekao je nagrađeni glumac Igor Svrdlin.

Ovaj uspjeh Gradskog pozorišta Trebinje rezultat je ozbiljnog rada Trebinjskih amatera ali prije svega posvećenosti i istinske ljubavi prema pozorišnoj umjestnosti.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

15-12-2018
Doktor Ranko Rajović: Evo šta se dešava sa detetom kada mu kupite mobilni telefon!
15-12-2018
Cvijanovićeva za "Nezavisne": Budućnost je u jakim institucijama Srpske
14-12-2018
Održan sastanak Koordinacionog tima za izradu novog srednjoročnog plana kapitalnih investicija
WEB design