Najava: Godišnji koncert gradskog hora "Tribunija"

Objavljeno: . u kategoriji Umjetnost i kultura

Dana 15.12.2017. godine, kada su u jeku slavske radosti i kada smo u iščekivanju Božićnih i Novogodišnjih praznika, i vraćaju nam se nakratko naši najmiliji iz cijele vaseljene, pa zaboravljamo sve životne terete, gradski hor Tribunija organizuje godišnji koncert.

 

Koncert koji će obilježiti 10 godina postojanja i rada u Gradu Trebinju i koji će ujedno biti i kruna ovogodišnjeg rada grupe entuzijasta i zaljubljenika u pjesmu i horsko pjevanje.

Pozivamo sve koji mogu, koji žele, koji vole i koji nas prate sve ove godine da dođu 15.12.2017. godine u 20 časova u muzej Hercegovije da zajedno proslavimo godišnjicu hora. Da pomalo slušamo i vi nas i mi vas, da zajedno pjevamo, da se radujemo i drugujemo, jer smo svakog dana sve dalji i dalji i od sebe i jedni od drugih.

Ostavite kutlače, knjige, sve probleme i brige i dođite u muzej Hercegovije u 20 časova da zejedno osjetimo radost blagih dana koji nam kao lahor pristižu sa istoka..

Godišnji koncert gradskog hora "Tribunija" će se odrzati 15.12. 2015.g. sa početkom u 20 h u prostorijama muzeja Hercegovine. Ujedno hor će proslaviti i 10 godina postojanja.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

09-12-2018
Priče s' kamena: Legenda o Nemanjićima (Video)
09-12-2018
U toku završni razgovori oko podjele ministarskih mjesta, SNSD-u se SMIJEŠI NAJVIŠE RESORA
WEB design