Spoj džeza, kabarea i poezije prvi put pred Trebinjcima

Objavljeno: . u kategoriji Umjetnost i kultura

„Jazz poesy cabaret“ održaće koncert 9. juna u Trebinju a publika će imati priliku da po prvi put sluša uživo ovaj jedinstven spoj džez muzike, kabarea i poezije.

 

– Veoma se radujemo ovom koncertu. Prvi put sviramo u Trebinju i vlada veliko uzbuđenje. Računamo na podršku velikog broja ljudi koji vole džez i kvalitetnu muziku. Biće to sjajna svirka – rekao je Nebojša Kuruzović, član ovog benda te dodao da ima potvrdu i određenog broja fanova iz Banjaluke da će biti na koncertu u Trebinju.

U okviru domaće turneje biće održani koncerti u Trebinju, Foči, Višegradu, Sarajevu i Banjaluci.

– Nakon predstavljanja banjalučkoj publici, sa kojom sastav ima izuzetno prisan odnos, cilj je upoznati širu scenu i predstaviti se najširoj publici u Republici Srpskoj, odnosno BiH – ističe Kuruzović.

Koncert u Trebinju održaće se u okviru Moto-festa, koji je najveći turistički događaj u ovom gradu.

– Splet različitih okolnosti je doveo do toga da koncert održavamo na ovoj velikoj sceni, koja se nalazi odmah iza Kulturnog centra. Još jednom se potvrđuje da se suprotnosti privlače – rekao je Kuruzović u svome stilu i pozvao sve ljubitelje kvalitetne muzike da dođu 9. juna u 20.30 časova na njihov prvi koncert u Trebinju i dodao da publika mora biti spremna “na ozbiljno uživanje, jer im ozbiljnu svirku i odličnu zabavu ova grupa obećava unaprijed”.

„Jazz Poesy Cabaret“ je u decembru 2017. godine u produkciji RTRS-a izdao svoj prvi album “Ne pravdam se, već se ispovijedam”, a u okviru njegove promocije planirana je turneja u zemlji i inostranstvu. Na koncertu u Trebinju biće predstavljene pjesme sa ovog albuma.

Srpska Cafe

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design