Polugola službenica i maser iz UIO-a premješteni u skladište!

Objavljeno: . u kategoriji Zanimljivosti

Umjesto udobne kancelarije odsad svaki dan na posao troje radnika UIO-a idu u skladište da pretovaraju i slažu zaplijenjenu robu, epilog je “Afere masiranje”!Troje radnika vraceni su na posao ali su zbog masiranja na radnom mjestu degradirani su a drugostepena komisija usput im je i smanjila plate. Polugola službenica sa fotografije i maser – u skladištu ce raditi naredne dvije godine. Osoba koja je fotografisala masiranje – godinu dana.

U centralnom skladištu Uprave za indirektno oporezivanje zabranjen je ulazak za nezaposlene. Odnedavno, na ovom mjestu zaposleni su svi akteri “Afere masiranje”, a službenik koji je masirao trenutno je na radnom mjestu.

Maser nije htio pred kameru a snimanje pridošlice nije dozvolio ni šef skladišta. Receno nam je da su dvoje od troje kažnjenih na godišnjem odmoru. Zbog sporne fotografije koja je na internetu osvanula u martu ove godine cipele i odjela zamjenili su kombinezonima.

– Radilo se prije toga o odredenim kancelarijskim poslovima. Dakle, to su bili poslovi sa srednjom strucnom spremom kancelarijskog tipa. U ovom trenutku se radi o poslovima slaganja robe – navodi Ratko Kovacevic, portparol Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Fotografije polugole službenice koju masira kolega tokom radnog vremena i to u Centralnoj kanceraliji u Banjaluci objavljene su u martu ove godine. Odmah nakon toga uslijedila je istraga Uprave za indirektno oporezivanje a ubrzo i suspenzija za sve ucesnike.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

09-12-2018
Priče s' kamena: Legenda o Nemanjićima (Video)
09-12-2018
U toku završni razgovori oko podjele ministarskih mjesta, SNSD-u se SMIJEŠI NAJVIŠE RESORA
WEB design