U Hercegovini uhapšeno petnaest migranata

Objavljeno: . u kategoriji Hercegovina

Na podrucju Policijske uprave Trebinje, dana 08.03.2018. godine, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih krivicnih djela i saobracajnih nezgoda.

Policijski službenici Policijske stanice Bileca su na teritoriji Opštine Bileća pronašli i lišili slobode jedanaest lica iz Sirije, dok su policijski službenici Policijske stanice Gacko na teritoriji Opštine Gacko pronašli i lišili slobode četiri lica iz Pakistana, za koja se pretpostavlja da su došla iz pravca granice susjedne zemlje, R. Crne Gore. Navedena lica su predata u nadležnost Granične policije Bosne i Hercegovine.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.N. pocinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Policijska stanica Berkovići je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o pocinjenom krivicnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.F. počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

09-12-2018
Priče s' kamena: Legenda o Nemanjićima (Video)
09-12-2018
U toku završni razgovori oko podjele ministarskih mjesta, SNSD-u se SMIJEŠI NAJVIŠE RESORA
WEB design