"Zaigrajmo za Prebilovce"

Objavljeno: . u kategoriji Hercegovina

Pod sloganom „Zaigrajmo za Prebilovce“, u organizaciji Eparhije ZHiP, SPCO Čapljine, opštine Nevesinje, FK Veleža iz Nevesinja i kluba navijača iz Nevesinja, odigrana je na dan proslave Svetih Prebilovačkih novomučenika humanitarna utakmica za izgradnju prvog sportskog terena u Prebilovcima, između veterana FK Crvena Zvezda iz Beograda i FK Velež iz Nevesinja.

Samu organizaciju utakmice pomogli su i "HET" Trebinje, Grad Trebinje, opština Čapljina, Opština Ljubinje, firma "Koka produkt" Ljubinje i "Ljbilje" Ljubinje, kao i svi gledaoci koji su kupovinom karte dali doprinos ovom događaju i time pomogli samu organizaciju. Sav prihod od utakmice iskoristiće se za početak radova na izgradnji sportskog terena u Prebilovcima. Na oduševljenje prisutnih gledalaca Crvena zvezda je postigla tri, a Velež jedan gol.

Po završetku utakmice organizovana je večera na kojoj su predstavnici FK Veleža i opštine Nevesinje uručili poklone veteranima Zvezde i međusobno razmenili utiske oduševljenja zajedničkim susretom, sa željom da ova poseta ne bude njihova poslednja. Pre polaska za Beograd delagacija veterana posetila je hram Hristovog vaskrsenja u Prebilovcima, čiju su gradnju pomogli i 1991. godine.

EPZHiP/eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design