Četiri krivična djela rasvijetljena za samo nekoliko časova

Objavljeno: . u kategoriji Hercegovina

Trebinjska policija juče je, za samo nekoliko časova od evidentiranja, rasvijetlila četiri krivična djela.

Kako je navedeno u današnjem saopštenju, službenici Policijske uprave Trebinje su nakon prijave o otuđenju putničkog automobila „zastava jugo“, preduzeli niz istražnih mjera i radnji i nakon tri sata našli putnički automobil i počinioce krivičnog djela. Riječ je o licima inicijala N.K. (1998) i O.N. (1998).

Prijavljena su i rasvijetljena krivična djela „Krađa“ i „Lažno predstavljanje“,u kojima je jedno nepoznato lice u gradskom parku dvojici ljudi prišlo i predstavilo se kao inspektor kriminalističke policije i zatražilo da pokažu sadržaj svojih džepova, nakon čega im je uzeta određena količinu novca uz izgovor da je novčanica falsifikovana. Radeći na terenu, policijski službenici su stekli osnov sumnje da je počinilac ovih krivičnih djela lice inicijala M.M. (2000), navodi se u ovom saopštenju.

Rasvijetljeno je i krivično djelo u Gacku tjelesna povreda, a postoji osnov sumnje da ga je počinilo lice inicijala M.B. 1995. godište.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv svih navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljeni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu.

radiotrebinje.com

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

12-12-2018
Luka Petrović kao gradonačelnik ispunio uglavnom sva obećanja, realizacija neispunjenih se nastavlja
WEB design