Stojanović: Isključeni članovi formiraće klub nezavisnih poslanika

Objavljeno: . u kategoriji Hercegovina

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Spomenko Stojanović iz Foče, kojeg je Predsjedništvo DNS-a zajedno sa Nedeljkom Čubrilovićem, zamjenikom predsjednika stranke, i još tri poslanika, isključilo iz ove partije, rekao je da će, ukoliko Glavni odbor DNS-a potvrdi tu odluku, isključeni članovi formirati klub nezavisnih poslanika.


"Informisali smo naše članstvo o smjeni nekih članova DNS-a i o nekim budućim aktivnostima koje će se desiti ako Glavni odbor potvrdi odluku Predsjedništva o smjeni", rekao je Stojanović novinarima nakon današnjeg sastanka Predsjedništva Opštinskog odbora DNS-a Foča sa Čubrilovićem.

Stojanović je naveo da je danas dobio rješenje da je smijenjen, te dodao da ne misli ići na sjednicu Glavnog odbora DNS-a.

"Čak i kada bi Glavni odbor poništio odluke o isključenju, ne bih pristao da budem u vrhu partije u kojoj su tamo neki ljudi koji su tek došli", rekao je Stojanović.

Čubrilović nije želio za medije da komentariše trenutnu situaciju u stranci.

Današnjem sastanku prisustvovali su i pojedini članovi predsjedništava opštinskih odbora iz Trebinja, Nevesinja, Bileće i Gacka, kao i članovi stranke Snaga Hercegovine iz Trebinja, koji su, kako je rečeno novinarima, došli da se informišu o trenutnoj situaciji u DNS-u.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

14-12-2018
Održan sastanak Koordinacionog tima za izradu novog srednjoročnog plana kapitalnih investicija
14-12-2018
Narodna biblioteka Trebinje: Promovisana poetska knjiga „Djeca pelen zvijezda“ Dušana Putice
14-12-2018
RS ne da još jednu nadležnost: Prijedlog odluke o kvalitetu tečnih naftnih goriva neprihvatljiv
WEB design