"NOVOSTI" SAZNAJU: Željko Mitrović odbio da proda Pink za 480 miliona evra

Objavljeno: . u kategoriji Region

VLASNIK i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović, kako Novosti saznaju, odbio je da proda kompaniju, uprkos vrtoglavoj ponudi jednog poznatog inostranog fonda.

VLASNIK i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović, kako Novosti saznaju, odbio je da proda kompaniju, uprkos vrtoglavoj ponudi jednog poznatog inostranog fonda sa sedištem u Londonu.

Za televiziju, ali idruge sisteme ove kompanije, Mitrović je dobio ponudu od čak 480 miliona evra, što je, kako je Mitrović potvrdio našem listu, odbijeno.

U celu transakciju, kako saznajemo, trebalo je da bude uključen i profitabilni avio-prevoznik "Er Pink".

Direktor "Pinka" Mitrović za sutra je sazvao hitan sastanak kako bi svim upravama iz regiona saopštio važne odluke koje je doneo o budućnosti svihtelevizija sa prefiksom "Pink" u Srbiji i regionu.

Osnovana 1993. godine, kao jedna od prvih medijskih kompanija u privatnom vlasništvu, "Pink" televizija je definisala i postavila standarde za komercijalne medijske operatere u zemlji i celom regionu jugoistočne Evrope. Striktno se držeći svoje osnovne filozofije - zabava, informacija i edukacija za milione gledalaca i slušalaca - Pink je postao"trend-seter" medijskog tržišta.


ŠTA OBUHVATA "PINK MEDIA GRUPA"

"PINK media grupa" obuhvata sedam pojedinačnih, nezavisnih kompanija: Pink international company, RTV Pink, Pink BiH, Pink M, Pink films international, muzičku produkcijsku kuću "Siti rekords" i avio-kompaniju "Er Pink".

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design