Neprimjeren istup ministra Mektića

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Sonja Karadžić-Jovičević ocijenila je da nije primjeren današnji istup ministra bezbjednosti BiH Dragan Mektić u kojem pominje prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića i generala Ratka Mladića.


"Smatram neprimjerenim i zato što je riječ o kadru Srpske demokratske stranke /SDS/ i ministru koji obavlja dužnost kakvu već obavlja, pogotovo što se to dešava na zasjedanju Predsjedništva SDS-a", rekla je Srni Jovičevićeva.

Ona je istakla da bi, kada bi se regovalo, svaki dan imala na šta da reaguje, te da smatra da bi morala da pokuša da ne reaguje na svaku glupost.

"Morala bih da mimo emocija, probam hladne glave da sagledam. U krajnjoj liniji to mogu samo da podvedem pod glupost", navela je kćerka Radovana Karadžića.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić danas je na sjednici Predsjedništva SDS-a u Bijeljini ispričao vic u kojem je na neprimjeren način pominjao prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića i generala Ratka Mladića, što su mediji kasnije objavili.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-06-2018
NAVIJAJ ZA "ORLOVE" I NAPUNI DŽEPOVE! Mega kvota na pobjedu Srbije u Meridianu!
22-06-2018
Ozvaničen početak radova na izgradnji stambene zgrade u okviru Projekta zatvranja kolektivnih centara
WEB design