Majkić uputila izvinjenje Bosiću

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

Poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH uputila je izvinjenje zamjeniku predsjedavajućeg Predstavničkog doma PS BIH Mladenu Bosiću zbog izmišljene Bosićeve izjave koju je citirala u emisiji "Aspekt" u programu RTRS.

Izvinjenje Majkićeve uslijedilo je nakon što Damir Arnaut, poslanik SBB-a potvrdio da Bosić nije bio u restoranu, pa nije moglo biti ni te izjave, koju je ona citirala, javio je dopisnik BN-a.

Nakon izvinjenja, Bosić je,kako prenosi dopisnik BN, povukao prijavu protiv Dušanke Majkić na Zajedničkoj komisiji za ljudska prava parlamenta BiH.

Bosić je prijavio Majkićevu zbog, kako je naveo, kršenja Kodeksa kada je dala izjavu u emisiji "Aspekt" RTRS-a kada je izgovorila notornu laž usmjerenu protiv njegove ličnosti".

"Bio sam zaista šokiran  kada sam neki dan  na RTRS-u u  emisiji 'Aspekt' slušao izjavu koleginice Dušanke Majkić  da sam poslije pada Zakona o akcizama sav usplahiren i sretan strčao u restoran i rekao; 'Dobro je  pale su akcize neće biti penzija i plata', rekao je tada Bosić, navodeći da se radi o gnusnoj laži. 

(BN)

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

20-01-2018
Deset godina mješovitog hora „Tribunia“: LJUBAV, POŠTOVANJE I POŽRTVOVANJE
20-01-2018
Razgovor: "Zlatne strune" (Video)
19-01-2018
Pogledajte kako je bilo na prvom plivanju za časni krst u Bileći (VIDEO)
19-01-2018
Zbog čega su sestre Spaić, umjesto katedri u Beogradu, izabrale povratak u Trebinje? (VIDEO)
Vasa reklama dole sredina