Promovisana knjiga Milorada Dodika - "Pobjeda Srpske"

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

Recenzent nove knjige predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorada Dodika "Pobjeda Srpske" Milan LJepojević izjavio je danas u Banjaluci da naslov ovog djela nosi jasnu poruku da srpski narod i svi ostali koji žive u Srpskoj imaju garantovanu bezbjednost i slobodu.

LJepojević je rekao novinarima da se naslov "Pobjeda Srpske" može uzeti kao glavna poruka i opredjeljenje ovog djela, koje govori o izbornoj kampanji Dodika i SNSD-a tokom lokalnih izbora prošle godine.

"U knjizi su komentari i govori iz te kampanje, kao i fotografije. Inače, osnovna preokupacija proteklih izbora je bila Republika Srpska ili BiH, a građani su se opredijelili za Srpsku. Pobijedila je Republika Srpska", naveo je LJepojević uoci promocije knjige predsjednika SNSD-a Milorada Dodika u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci.

On je istakao da knjiga ima analiticki pristup i dva naslova - "Pobjeda Srpske" i "Srcem za Srpsku".

"U njoj su govori predsjednika sa 90 odsto političkih tribina na kojima se obraćao prisutnima", naglasio je LJepojević i dodao da su govori Dodika dostupni građanima na sajtu SNSD-a, te da je ovo treća knjiga iz kampanja lidera te stranke.

Recenzent knjige Franc Sošnja kaže da je ova knjiga istorijski dokument jednog vremena i moderne kampanje.

"Knjiga prikazuje veliku govornicku energiju predsjednika i državnicko ponašanje prema Srpskoj i narodu koji tu živi. Dodik nema pisanih govora i na svakom skupu govori motivisano i na drugaciji nacin, uz originalne poruke", ocijenio je Sošnja.

Na promociji je govorio i treći recenzent knjige Krsto Grujić.

Promociji, na kojoj se danas zbog obaveza nije pojavio autor knjige, prisustvovale su brojne zvanice iz politickog, javnog i društvenog života Srpske.

Milorad Dodik, rođen 1959. godine, srpski je političar, osnivač i predsjednik SNSD-a, a trenutno obavlja funkciju predsjednika Republike Srpske.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

23-02-2018
Dobri đaci i talentovani sportisti (Video)
Vasa reklama dole sredina