Dodik i Stevandić: Zajedno protiv SzP-a!

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

SNSD je u primarnoj koaliciji sa DNS-om i Socijalističkom partijom, a da sarađuje sa Ujedinjenom Srpskom sa kojom želi da izgradi zajedničku platformu u okviru koje će se okupiti sve političke snage radi jačanja institucija Srpske, objelodanio je Milorad Dodik, lider SNSD-a.

Istakao je da je cilj njihove saradnje slom politike Saveza za promjene u Sarajevu.

Dodik je istakao da cijeni napor Ujedinjene Srpske i da će sarađivati sa njom i sa ostalim političkim partijama, kao što to i DNS čini sa drugim strankama.

– Izbori koji dolaze su veoma važni sa stanovišta ukupnih odnosa u BiH. Samo snažne institucije u Srpskoj mogu biti faktori njenog očuvanja – rekao je Dodik novinarima nakon sastanka sa predsjednikom Ujedinjene Srpske Nenadom Stevandićem u Banjaluci.

Dodik je rekao da Stevandić neće biti smijenjen, te da je u stalnom kontaktu sa predsjednikom DNS-a Markom Pavićem koji je ranije rekao da će glasati za smjenu Stevandića ako dođe na dnevni red.

Stevandić je naglasio da ova stranka nema namjeru nikoga da istiskuje iz vladajuće koalicije.

On smatra da ova stranka može dati dovoljan doprinos kvalitetnom partnerstvu sa SNSD-om.

Na sastanku u Palati Republike delegaciju SNSD-a činili su i Željka Cvijanović, Nada Tešanović, Nebojša Radmanović i Slavko Mitrović, a u delegaciji Ujedinjene Srpske bili su Natalija Trivić, Milan Petković i Darko Kremenović.

ATV

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-11-2018
Najbrojnije zubačko selo nakon dvije decenije dobija asfalt (Video)
WEB design