Lukač: Odbijam sve što je Dragičević rekao

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova obratio se poslanicima nakon govora Davora Dragičevića tokom posebne sjednice Narodne skupštine RS i rekao da odbija sve ijednu navedenu stavku koja je iznesena.

 

" Sve ovo što smo čuli za mene nije iznenađenje jer je ovo dobro priređen performans koji ide prema meni lično, prema Tužilaštvu, a sve bez ijednog dokaza", rekao je Lukač, te dodao da niko nema pravo da optužuje drugog bez valjanih dokaza.

"Po prvi put smo ovako nešto vidjeli u Republici Srpskoj. Odbijam sve ijednu stavku koju je iznio Davor Dragičević jer je sve laž", rekao je Lukač.

Lukač je saopštio da bez obira na sve optužbe nije želio da podnosi krivičnu prijavu, ali da će nakon ovoga što je danas izneseno u NS RS to uraditi.

Lukač je dodao da je i on stvarao ovo državu, da je borac prve kategorije, te da i on ima djecu i da će se naći oči u oči sa svakim ko iznosi ovakve optužbe.

"Svima koji iznose ovakve stvari bez dokaza poručujem da ćemo se naći na sudu i sresti oči u oči", rekao je Lukač pred poslanicima..

U RS postoje institucije kojima je posao da utvrde šta se desilo.

Lukač se u svom obraćanju osvrnuo i na blogera Slobodana Vaskovića, za kojeg je rekao da usmjerava Dragičevića.

"Slobodan Vasković usmjerava Davora Dragičevića kao i još neki iz političkog života i to odgovorno tvrdim", rekao je Lukač, te dodao da će Tužilaštvo još jednom ispitati Vaskovića, obzirom da on tvrdi da zna ko su ubice Davida Dragičevića, te napomenuo da je notorna činjenica da je svaki građanin dužan da prijavi krivično djelo i učesnike ukoliko mu je to poznato.

Dragan Lukač je ponovio da je nakon pronalaska Davida Dragičevića posjetio porodicu kao čovjek i pružio im podršku, te je potom prešao na čitanje obdukcionog nalaza.

Nezavisne novine

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

23-10-2018
Grad Trebinje: 100 HILJADA KM za adaptacije kuća i stanova RODITELJA POGINULIH BORACA
23-10-2018
Privreda Srpske u usponu, velikani spremni da ulažu u oblast energetike
23-10-2018
Građani Trebinja - Predsjednik Srbije zaslužio status počasnog građanina (Video)
23-10-2018
SŠC "Golub Kureš": Prenosni računari za učenike bez izostanaka (Video)
22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design