Dragičević: Lukaču, niko iz ove grupe nije prijetio tvom djetetu!

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

Poslije sjednice NS RS svima je jasno ko su ubice i sakrivači dokaza i ko su ti ljudi koji su odlučivali o našim životima do 18. marta, pručio je na večerašnjem okupljanju u Banjaluci Davor, otac Davida Dragičevića.

Dodao je i da je nakon današnje sjednice NS RS svima jasno da se politika uvukla u ovaj slučaj, te da ovo okupljanje nije protest već mirno okupljanje građana.

– Ovaj trg je naš. Ovaj trg je Davidov. Imamo i srce i snagu i pamet i resurse da im se suprotstavimo, ali mirno i dostojanstveno. Mi i oni više nikada nećemo živjeti zajedno. Lukaču, niko nije prijetio tvom djetetu, ni ja niti bilo ko iz ove grupe – dodao je Davor, piše portal Buka.

Ponovio je i da je ovo montiran i smišljen proces.

– Imate snimak na FB grupi gdje je Dalibor Vrećo rekao da je ono David, ali to nije on. To je montiran i smišljen proces, na jednom snimku je mokra cesta, a na drugom suva. Samo ga pokušajte drugi put ubiti – rekao je Davor Dragičević.

Poručio je i da u grupi “Pravda za Davida” nema mjesta za one koji pokušaju učiniti bilo kakav ekces, da dolazi u obzir samo mirno i dostojanstveno okupljanje.

Spomenuo je i jučerašnji boravak u Beogradu, koji mu je, kako je naglasio, jako puno koristio, za razliku od današnje sjednice NS RS.

Rekao i da je dobio slike prve obdukcije.

Nakon Davora, okupljenim građanima se obratila i Danijela iz grupe “Pravda za Davida” rekavši da je današnja sjednica NS RS ništa drugo već perfomansom, te da su poslanici zaboravili da ih je narod birao.

I na večerašnjem okupljanju je puštena pjesma “Klinac iz geta”, tokom koje su prisutni svih uzrasta, podigli šake visoko u vazduh. Refren su zajedno pjevali.

Srpska Cafe

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

23-10-2018
Grad Trebinje: 100 HILJADA KM za adaptacije kuća i stanova RODITELJA POGINULIH BORACA
23-10-2018
Privreda Srpske u usponu, velikani spremni da ulažu u oblast energetike
23-10-2018
Građani Trebinja - Predsjednik Srbije zaslužio status počasnog građanina (Video)
23-10-2018
SŠC "Golub Kureš": Prenosni računari za učenike bez izostanaka (Video)
22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design