Dvije godine X-EXPRESSa: Pokloni za novorođenčad u deset gradova (Foto)

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

"Djeca su ukras svijeta." - svima nama je dobro poznata izjava. Ipak, lijepo je kada prepoznamo u svom okruženju pojedince i kompanije koji se u svom radu i rukovode ovom maksimom. Jedna od tih kompanija je mlada,  ali izuzetno uspješna domaća kompanija.X EXPRESS je inovativna, dinamična i brzorastuća kompanija, 100% u domaćem vlasništvu. Osnovna djelatnost koju realizuje na tržištu odnosi se na transport pošiljaka i brzu poštu. Ipak, ne doživljavaju
svoju misiju tako jednostavnom. Iz kompanije kažu da vjeruju da svojim aktivnostima treba da olakšaju posao svojim klijentima i postavljaju se kao partner u ovom procesu.

"Ponosni smo na više od 200 zaposlenih, koji svakodnevno u svim gradovima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine doprinose da našu misiju sprovedemo u djelo. Naše poslovanje organizovano je kroz mrežu od 11 distributivnih centara, a do kraja godine planiramo otvaranje još 2, u Brčkom i Trebinju."

Povodom obilježavanja godišnjice kompanije, organizovali su posjete porodilištima u nekoliko gradova u BiH, u kojima su darivali prigodne poklone za sve bebe rođene na dan kompanije X EXPRESS, 14.11. 

"Veliko nam je zadovoljstvo da podržimo novi život, mlade i razvoj porodice, kao osnovnu vrijednost u društvu. Želja nam je da u budućnosti barem neki od ovih mališana budu dio X express porodice", poručio je Duško Pantović, predsjednik kompanije, koji je danas posjetio Opštu bolnicu Trebinje i darivao novorođene sugrađane i njihove majke.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design