JUB i "Color Studio" održali u Trebinju edukativnu prezentaciju

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Sponzorisani tekst

Protekle sedmice je u Trebinju, u organizaciji Color Studia d.o.o. i renomirane kompanije JUB, održana edukativna prezentacija asortimana i novih tehničkih dostignuća kada su u pitanju ljepila za keramiku, hidroizolacije, fug mase, silikoni i zaštitni premazi za kamen i keramiku.

Na ovom skupu su predavači upoznali prisutne sa novitetima iz pomenutih oblasti, te prezentovali načine upotrebe i najbolje prakse kada su u pitanju ovi izuzetno traženi proizvodi visokog kvaliteta i standarda prilagođenih najnovijim EU sertifikacijama.

Prezentacija je bila i edukativnog karaktera gdje su lokalni inžinjeri, arkitekte, građevinci i samostalni radnici mogli da se upoznaju sa trendovima i novitetima na tržištu i u praksi.

Prisutnima je od strane organizatora ukazana prilika da kroz stručnu raspravu, pitanja i konsultacije dođu do odgovora na njima interesantne teme i dodatno se informišu po pitanju individualnih interesovanja.

Grupacija JUB je međunarodna firma koja danas obuhvata dvanaest poslovnica i posluje na više od dvadeset inostranih tržišta, sa tradicijom dugom 141 godinu. Danas JUB odlikuje moderna i automatizovana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osviještenost i usmjerenost proizvodnje prema svim potrebnim sertifikatima, moderna energetska uređenost, najmoderniji vlastiti razvoj proizvoda i informacione tehnologije, te najviši bonitetni stepen, visoki radni i socijalni standard zaposlenih.

U ulici Herceg Stefana Kosače br.9 u Trebinju posjetite „Color Studio“ d.o.o., specijalizovanu trgovinu u kojoj možete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje stambenog ili poslovnog prostora.

Kontaktirajte Color Studio putem telefon/faxa broj:  059 240 900 ili putem e-maila na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. svakim radnim danom od 7 do 20 i subotom od 7 do 16 časova.

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design