U nedjelju manifestacija "Zdravo tijelo, zdravo srce"

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Fitnes trener Maja Nožica i Fitnes klub „Cor“ iz Trebinja u nedjelju 23. aprila u ovom gradu organizuju manifestaciju „Zdravo tijelo, zdravo srce“. Riječ je o četvoročasovnom, kolektivnom vježbanju koje će voditi ugledni, licencirani treneri iz regiona. Kako ističu organizatori, manifestacija će obuhvatati četiri različita treninga, u trajanju od po 60 minuta.

Dan pokreta i zdravog zivota pod nazivom "Zdravo tijelo,zdravo srce" biće održano u sportskoj sali OS"Jovan Jovanovic Zmaj".

Vjezbajte sa  trenerima iz Beograda i Sarajeva koji su licencirani,internacionalni treneri i rado su se odazvali pozivu da dodju u nas grad i zajedno sa njima oprobajte se u najpopularnijim programima rekreacije. Program  ce trajati od 10h-14h a ulaz ce biti potpuno bespalatan za sve one koji tog dana zele da vezbaju sa nama i iskoriste priliku da se oprobaju u popularnim programima rekreacije kao sto su Pilates,Joga,Zumba ,Taebo.

Manifestacija je za sve oni koji se rekreativno bave sportom,nije takmicarskog karaktera i okuplja sve ljude u jednom pozitivnom i zdravom okruzenju.Potrebno je da dodjete u komotnoj garderobi za rekreaciju,ponesete prostirku za vezbanje ako imate ili jedan veliki peskir za plazu,dobro raspolozenje a mi cemo se potruditi da vam pruzimo puno pozitivne energije! Cillj dogadjaja je  popularizacija fizicke aktivnosti kao preduslova zdravog nacina zivota a rekreacija je aktivan odmor sa kojom covek obnavlja radom utrosenu psiho- fizicku energiju. 

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design