U Vrtiću "Naša radost" počinje upis djece u novu školsku godinu!

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

U Javnoj ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece 22. maja počinje upis mališana u novu školsku 2017/2018. godinu i trajaće do 19. juna.

Roditelji će djecu moći da upišu svakim radnim danom u vremenskom periodu od osam do dvanaest časova u prostorijama Dječijeg vrtića Bregovi.

Prijave za upis djece popunjavaju se u stručnoj službi u objektu Bregovi na osnovu Izvoda iz matične knjige rođenih koji imaju JMBG roditelja.


Prijem djece u predškolsku ustanovu vrši se na osnovu ljekarskog uvjerenja, koje je potrebno dostaviti stručnoj službi prilikom polaska u vrtić u novu školsku 2017/2018.godinu.

Takođe, iz ove ustanove obavještavaju  roditelje da će tokom ljetnog perioda raditi sva tri objekta Bregovi, Police i Gorica.


Prilikom realizacije neposrednog vaspitno - obrazovnog rada u ustanovi se koristi :
• Cjeloviti razvojni program- Program predškolskog vaspitanja i obrazovanja, propisan od strane Ministarstva prosvjete i kulture
• Specijalizovani razvojni program (MENSA NTC sistem učenja, interesni programi: jezički- u saradnji sa školom za učenje stranih jezika CEROVAC i BRITANIКA, koji se svake godine realizuje u svim vaspitno-obrazovnim grupama, osim u jasličkim grupama, muzički, dramsko- umjetnički, sportski, rekreativni, informatički i dr.)
• Program za edukaciju roditelja i osposobljavanje za međusobnu saradnju

eTrebinje
Foto: radiotrebinje.com

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-06-2018
NAVIJAJ ZA "ORLOVE" I NAPUNI DŽEPOVE! Mega kvota na pobjedu Srbije u Meridianu!
22-06-2018
Ozvaničen početak radova na izgradnji stambene zgrade u okviru Projekta zatvranja kolektivnih centara
WEB design