U Trebinju pucano na bivšeg policajca

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Bivši policajac iz Trebinja Darko Gurović, ostao je nepovrijeđen, nakon što je, za sada nepoznato lice, pucalo na njega u Hercegnovskoj ulici u Trebinju.

 
 
Pucnjava se desila tri časa iza ponoći u Hercegnovskoj ulici, u kojoj stanuje Gurović. Gurovića je, kako saznaju "Nezavisne", do stambene zgrade u Hercegnovskoj ulici u kojoj živi, dovezao prijatelj, a kada je izlazio iz automobila nepoznati počinilac je zapucao.
 
Od povrede su ga, najvjerovatnije, sačuvali okolni automobili na parkingu zgrade, jer su na jednom vozilu marke FIAT i jednom golfu ostale rupe od metaka. O svemu će se naknadno izjasniti Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, čiji je tužilac Gordana Šalvarica bila na licu mjesta i izvršila uviđaj zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Trebinje.
 
U policiji je samo potvrđeno da je uviđaj okončan, da je djelo okarakterisano kao ubistvo u pokušaju, te da će se o svemu naknadno izjasniti. Gurović, koji je nekada bio pripadnik tadašnjeg Centra javne bezbjednosti Trebinje, bio je osuđivan zbog krivičnog djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga prije dvije godine kada je pred Tužilaštvom BiH sporazumno priznao krivicu za ovo krivično djelo.
 
V.D./Nezavisne novine
Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato