Mlada zvijezda iz Danske oduševljena Hercegovinom (Video)

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Kamera i nešto malo stvari dovoljni su devetnaestogodišnjem Dancu da krene kroz svijet. Njegovom objektivu ništa ne promiče – snimi ono što mu je interesantno, dobro ih uklopi i odmah kači na ju-tjub.

 

Zbog toga je  Rasmus Brohav postao popularan među mladima širom svijeta. Voli avanturizam i adrenalin pa se zato zaputio i u Hercegovinu. Čuo je jedno, a doživio drugo.

“Meni je Hercegovina interesantna zato što mnogo ljudi u Danskoj  još misli da je ovo neka ratna zona i zato ja hoću da pokažem pravu Hercegovinu kakva i jeste. Znači ovdje se nudi dosta toga  i to ću pokazati gledaocima”, rekao je Rasmus Brohav, ju-tjub zvijezda iz Danske.

A  ju-tjub gledaoci imaće priliku da vide mnogo toga, jer je Rasmusova kamera svašta zabilježila – ronio je i posmatrao čovječiju ribicu. Letio paraglajderom, snimio brda i rijeku. Najvažnije, Danac iz Trebinja nije otišao praznog stomaka.

“Priroda je super ovdje i narod je isto super. Super su me primili, a hrana je fenomenalna isto kao u Italiji”, kaže Brohav.

Kanal ove ju-tjub zvijezde ima mnogo pratilaca. U Turističkoj organizaciji  se nadaju da će bar neko od njih doći u Trebinje.

“Nadamo se da ćemo na ovaj način da približimo i turistima iz skandinavskih zemalja Trebinje i prikažemo ga u najboljem svjetlu”, kazao je Žarko Vico, iz  Turističke organizacije  Trebinje.

Pored Trebinja, tinejdž zvijeda u najljepšem svjetlu prenijeće i utiske iz  Dubrovnika,Mostara i Konjica.

ATV

Pogledajte Rasmusov video o Trebinju

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

24-04-2018
Najava: Promocija knjige "Nevesinjska brigada u ratu 1992-1995"
Najava: Promocija knjige "Nevesinjska brigada u ratu 1992-1995"

23-04-2018
Dodik: Volio bih da u Predsjedništvu niko nikome ne smeta i niko nikoga ne osporava