Akcija se nastavlja: Učenici Muzičke škole svirali za Sofiju Radovanović

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

U koncertnoj sali Muzičke škole večeras je održan humanitarni koncert učenika ove obrazovne ustanove za Sofiju Radovanović.

Na koncertu su nastupili hor pripremnog razreda, učenici osnovne i srednje škole: gudački orkestar i solisti na klaviru, harmonici, violini, violi, violončelu i flauti.

Mladi muzičari su još jednom pokazali veliko srce odazvavši se pozivu da sviraju za Sofiju, te su joj poželjeli brz oporavak.

Duška Babić, direktor trebinjske Muzičke škole za Radio Trebinje kaže da je ovaj koncert njihov mali doprinos ovoj akciji.

„Uvijek se odazivamo svakoj humanitarnoj akciji i na taj način utičemo na naše učenike da budu humani i da se saosjećaju sa onima kojima je potrebna pomoć. Šaljemo Sofiji poruke da što prije ozdravi“, istakla je Babićeva.

Nakon što je izgubila jedno, desetomjesečnoj Sofiji dijagnostifikovan je tumor i na drugom oku, a da bi ga sačuvala neophodno je liječenje na klinici u Lozani.

Podsjećamo, odobrena su sredstva zdravstvenog i Fonda solidarnosti u ukupnom iznosu od 60.000 švajcarskih franaka za početak Sofijinog liječenja na klinici u Lozani, a u toku su predoperativne konsultacije.

Akcija prikupljanja sredstava se i dalje nastavlja, u većini trgovačkih i ugostiteljskih objekata u našem gradu postavljene su humanitarne kutije.

U akciji za malu Sofiju učestvuju i Savjeti učenika srednjih škola grada Trebinja uz podršku Kluba mladih Crvenog krsta.

Na Trgu slobode su postavili štand sa kutijom za novac, gdje se može ostaviti dobrovoljni prilog, svakim radnim danom od 11 do 15 časova, a u subotu, 10. februara pripremaju performans na trgu.

Svi ljudi dobre volje novac mogu uplatiti i na račun br: 567-4415000-118321, Vukica Radovanović kod Zber banke.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

12-11-2018
Dodik i Čović nakon sastanka: Pratićemo se na svim nivoima vlasti
WEB design