Penzioneri uskoro u modernom smještaju

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Dugo najavljivana rekonstrukcija Doma penzionera u Trebinju počinje uskoro. Sve tenderske procedure su završene, a uvođenje izvođača u radove očekuje se do kraja februara, nakon čega će početi sanacioni radovi.


Prema riječima direktora ove ustanove Rajka Ćapina rekonstuisaće se sve što bude prioritet u ovom momentu, a neophodno je za normalno funkcionisanje doma.
„Ovim Projektom sanacije Doma penzionera, predviđena je zamjena krova, stolarije, elektro, mašinskih i vodovodnih instalacija, a u potpunosti će biti preuređeni i mokri čvorovi u svim sobama. Planirano je i postavljanje nove fasade kao i izgradnja novih soba čime će se znatno povećati smještajni kapaciteti doma“, ističe Ćapin.

On napominje da će ovom značajnom rekonstrukcijom Dom dobiti na kvalitetu i komforu i proširiti svoj kapacitet, a kada sve bude završeno objekat Doma penzionera će dobiti novi izgled, a njegovi stanari bolje uslove za boravak.
Sanacija Doma penzionera realizuje u okviru Projekta zatvaranja kolektivnih centara /CEB dva/, a vrijednost radova iznosi oko 1.500.000 KM.

M.I./Radiio Trebinje
Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

23-10-2018
Grad Trebinje: 100 HILJADA KM za adaptacije kuća i stanova RODITELJA POGINULIH BORACA
23-10-2018
Privreda Srpske u usponu, velikani spremni da ulažu u oblast energetike
23-10-2018
Građani Trebinja - Predsjednik Srbije zaslužio status počasnog građanina (Video)
23-10-2018
SŠC "Golub Kureš": Prenosni računari za učenike bez izostanaka (Video)
22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design