Milanki Samardžić uručeni ključevi automobila

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Milanki Samardžić iz Bileće danas su u Trebinju uručeni ključevi automobila "sitroen ce-tri šajn", koji je glavna nagrada igre "M:tel` i `Huavej` te voze u Novu godinu".

"Nisam mogla ni pretpostaviti da će me kupovina `huavej` telefona dovesti do novog automobila. Pošto nisam pratila direktno izvlačenje na televiziji, kada su me pozvali iz `M:tela` da mi saopšte ovu divnu vijest, jednostavno nisam mogla vjerovati da ću baš ja da vozim ovaj predivni automobil", rekla je srećna dobitnica.

Ključeve "jamaha" skutera uručeni su Bojanu Buhi iz Trebinja, koji kaže da ne igra nagradne igre, ali da je veoma srećan što je vlasnik ovako vrijednog poklona i da će ga sa zadovoljstvom voziti.

Menadžer kompanije "Huavej" za BiH Dalibor Ritan rekao je da kompanije "M:tel" i "Huavej" već godinama njeguju uspješno poslovno partnerstvo, ali i prijateljstvo.

"Dokaz je i ova nagradna igra, kojom smo sadašnjim, ali i budućim korisnicima pokazali da su `M:tel` usluge i `Huavej` uređaji uvijek odličan izbor", istakao je Ritan.

Portparol kompanije "M:tel" Jelena Maksimović kaže da vjeruje da su korisnici usluga već navikli da ih ova kompanija redovno obraduje novim i atraktivnim ponudama, ali i nagradama.

Ona je čestitala svim srećnim dobitnicima i podsjetila da je u toku trajanja nagradne igre podijeljeno i ukupno deset "huavej pe-deset lajt" telefona.

Nagradna igra trajala je od 1. decembra do 31. januara, a u njoj je automatski učestvovalo oko 7.000 "M:tel" korisnika koji su se odlučili na njene postpejd mobilne usluge i neki od "huavej" telefona.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design