Prvi put više stotina građana u akciji čišćenja grada

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Više stotina građana Trebinja učestvovaće u velikoj akciji čišćenja grada koja je zakazana za nedjelju, 22. april, na Međunarodni dan planete Zemlje, i prva je tolikih razmjera ikada organizovana na području ove lokalne zajednice, potvrdio je Srni direktor preduzeća "Komunalno" Nedjeljko Lambeta.


Lambeta je rekao da je danas, na inicijativu gradonačelnika Luke Petrovića i Gradske uprave, u Trebinju održan sastanak predstavnika "Komunalnog" i svih javnih ustanova, mjesnih zajednica i nevladinih organizacija, na kojem su dogovoreni detalji akcije čišćenja grada. 

"U petak, 20. aprila, ćemo dogovoriti lokacije, a biće ih petnaestak", naveo je Lambeta. 

On je pozvao sve građane koji su u mogućnosti da se uključe u akciju da bi Trebinje bilo spremno za sve veći broj turista koji dolaze iz svih krajeva svijeta. 

U akciji će, osim preduzeća "Komunalno", kao nosioca aktivnosti, učestvovati i Agrarni fond, "Hidroelektrane na Trebišnjici", "Elektro-Hercegovina", "Vodovod", sve tri osnovne škole, mjesne zajednice, Javna ustanova "Ekologija i bezbjednost", Gimnazija "Jovan Dučić", Vrtić "Naša radost", kao i brojne nevladine organizacije, izviđači, planinari, speleolozi.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

23-10-2018
Grad Trebinje: 100 HILJADA KM za adaptacije kuća i stanova RODITELJA POGINULIH BORACA
23-10-2018
Privreda Srpske u usponu, velikani spremni da ulažu u oblast energetike
23-10-2018
Građani Trebinja - Predsjednik Srbije zaslužio status počasnog građanina (Video)
23-10-2018
SŠC "Golub Kureš": Prenosni računari za učenike bez izostanaka (Video)
22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design