U Bolnici Trebinje ovog vikenda besplatni endokrinološki pregledi

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

U Bolnici Trebinje ovog vikenda besplatno će ordinirati istaknuti endokrinolog Marko Stojanović iz Beograda, čime ova ustanova nastavlja praksu angažovanja ljekara specijalista iz eminentnih zdravstvenih centara regiona – kako bi pacijenti sa ovog područja dobili kvalitetnu uslugu, a pritom uštedjeli – i vrijeme i novac.

 

Direktor Bolnice Trebinja Borislav Grubač u emisiji Radio Trebinja ističe da je i ovaj potez nove uprave usmjeren ka osnovnom cilju – da građani Trebinja i istočne Hercegovine što manje čekaju na specijalistički pregled u trebinjskoj bolnici i ne plaćaju „papreno“ preglede u privatnim ordinacijama, a efekti zajedničkog djelovanja domaćih i gostujućih ljekara u tom pravcu već su vidljivi.

Za preglede kod endokrinologa Marka Stojanovića potrebna je uputnica porodičnog ljekara i ranija medicinska dokumentacija.

Rad sa pacijentima 9. i 10. juna u trebinjskoj internističkoj ambulanti biće organizovan od 8 časova, a svaki pacijent biće informisan o terminu pregleda, kako bi se izbjegla bespotrebna čekanja.

Zainteresovana lica iz naše regije za ove preglede plaćaju samo participaciju, ukoliko ne pripadaju kategorijama pacijenata koje su oslobođene i ovog vida plaćanja, a zakazivanje je na direktni broj telefona internističke ambulante 059/274-112.

Radio Trebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design