"Radoznalci", nova kreativna avantura u Trebinju!

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Dvije trebinjske učiteljice, Radmila Milidragović i Nada Brnjoš, sa bogatim iskustvom u vođenju edukativnih radionica, došle su na ideju da ponude nešto kreativno i edukativno, te da na taj način omoguće djeci da pametno i kvalitetno iskoriste svoje vrijeme. Tako su nastale radionice pod nazivom "Radoznalci".

Vode se time da svakom djetetu treba pružiti motivaciju i zainteresovati ga, jer kreativnost podstiče na stvaranje, razmišljanje, te na orIginalnost. Radionice su namijenjene djeci uzrasta od četiri do osam godina, a održavaju se jednom sedmično. Svaka radionica je tematska.

Rok za prijave na prvu radionicu, pod nazivom "Gusarska avantura" je 9. juli, a druga radionica "Čarobni svijet bajki", biće održana 18.jula.

- Cilj naših radionica je razvijanje brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja, razvijanje koordinacije pokreta i motorike,kreativnosti i socijalizacije kod djece. Svaka radionica je tematska i prilagođena njihovom uzrastu. Naše radionice slave učenje,igru,odmor,zabavu i druženje. Obećavamo vam iskusno vođenje, kreativnu zabavu, zanimljivo i kvalitetno druženje - poručuju učiteljice.

Pri osmišljavanju radionica, kažu, prate aktuelne trendove u dječijoj edukaciji i pametnoj zabavi, a vole da budu korak ispred njih, te da osmisle nešto sasvim neobično, orginalno i svoje! 

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 065/193-185 i 065/958-391, kao i na Fejsbuk stranici "Radoznalci Trebinje"! Prijave za prvu radionicu su do 09.07.2018.godine, a mjesta još ima.
 
eTrebinje
Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

19-09-2018
Počelo sređivanje prostora oko stare zgrade Novoteksa (Video)
18-09-2018
CRVENA ZVEZDA – NAPOLI: U Meridianu te čekaju najbolje kvote za večerašnji meč
WEB design