Ložiona dobija moderno basket igralište

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Na starom košarkaškom igralištu u naselju Ložiona tokom narednih dana biće postavljeno moderno basket igralište, na kome će se nalaziti profesionalna specijalna podloga, novi koš, te rasvjeta, najavio je gradonačelnik Trebinja Luka Petrović.

Proteklog vikenda održan je “3×3 Trebinje” basket turnir, koji je ocijenjen najvišim ocjenama kako učesnika iz 11 gradova, tako i šire javnosti, a organizatori turnira su se obratili gradonačelniku Petroviću sa inicijativom da i Trebinja trajno ima jedno igralište poput montažnog na kome se igrao pomenuti turnir.

 

Na zadovoljstvo svih trebinjskih zaljubljenika u košarku, ali i brojnih aktivista koji su posljednjih godina pokušali održati u funkciji igralište na Ložioni, koje je istinski “hram basketa” u Trebinju, odlučeno je da se podloga i koš postave upravo na ovoj lokaciji.

“Moramo ovakvim aktivnostima svakodnevno da činimo više kako bismo djecu i mlade odvojili od ulice i usmjerili ka sportu. To su veliki izazovi današnjeg vremena. Gradska administracija će u najkraćem mogućem roku uraditi sve potrebne aktivnosti kako bi igralište na Ložioni što prije bilo u funkciji”, istakao je Petrović.

Igralište na Ložioni će biti još jedno u nizu obnovljenih ili potpuno novih igrališta koji su izgrađeni u Trebinju u proteklom periodu naporima Gradske administracije.

Izvor: hercegovinapromo.com

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design