Energetika, agrar i turizam ključni za razvoj Trebinja

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Kandidat Socijalističke partije /SP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Rajko Ćapin rekao je večeras da grad Trebinje, ali i Republika Srpska, mogu da se razvijaju kroz tri ključna segmenta – energetiku, agrar i turizam, i da SP na tome zasniva svoju viziju Srpske.


On je na konferenciji za novinare u prostorijama SP u Trebinju istakao da da je prioritet te stranke borba protiv rada na crno i sive ekonomije s ciljem zaštite radnika i njihovih prava.

Ćapin, koji je i predsjednik Gradskog odbora SP-a u Trebinju, rekao je da su socijalisti kod građana Trebinja dokazani kao ljudi koji kvalitetnim radom žele da doprinesu razvoju i prosperitetu grada.

"Da bismo uopšte govorili o ekonomiji, mislim da je potrebno stvoriti dobar politički ambijent kako bismo podstakli i ohrabrili potencijalne ulagače da ulažu u naš grad i Republiku Srpsku", rekao je Ćapin.

On kaže da postoji više načina da se prevaziđe teška ekonomska situacija, ali i da je u interesu svih u Republici Srpskoj da političari budu ti koji će dati primjer drugima eliminacijom ličnih strasti.

Ćapin ističe da je Trebinje okosnica socijalista u Izbornoj jedinici devet i da očekuje dobar izborni rezultat i jedan direktan mandat, te da će kao koalicioni partner pružiti punu podršku kandidatima SNSD-a za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH – Željki Cvijanović i Miloradu Dodiku.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-11-2018
Najbrojnije zubačko selo nakon dvije decenije dobija asfalt (Video)
WEB design