Ulica u naselju Geljev most konačno dobila asfalt

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Ulica u trebinjskom naselju Geljev most, nakon pola vijeka od početka izgradnje prvih kuća u ovom naselju konačno je dobila asfaltni put.

Inicijativa za ovaj posao potekla je od mještanke ovog naselja koja je molbu uputila gradonačelniku Luki Petoviću. Gradonačelnik je odmah obećao sanaciju i asfaltiranje ulice i posao je realizovan.

Ovu ulicu i njene mještane  danas je obišao gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, koji su mu priredili doček.

Prema njegovim riječima za ovu investiciju izdvojeno oko 80.000 KM.

„Opredijelili smo se da ovu ulicu što prije završimo. Ovdje žive i porodice poginulih boraca i ratni vojni invalidi i to se nametnulo gradskoj upravi da razmišljamo o realizaciji ovog posla. Iskoristili smo resurse Hidroelektrana na Trebišnjici i gradske uprave, podijelili sredstva i danas imamo ulicu ukupne dužine 520 metara i možemo reći da je ovo naselje završeno sa asfaltom“, kazao je gradonačelnik Petrović.

Predsjednik sektora Gučina u Mjesnoj zajednici Gornje Police Zoran Radanović naveo je da mu je drago što je riješen još jedan problem u njegovom sektoru.

„Ranije su sanirane ulice u naselju Gučina, uređen prostor oko izvorišta Lušac, te izgrađeno igralište. Ovo nam je bio prioritet koji smo uspješno riješili„, naveo je Radanović.

On je podsjetio da je u toku i izgradnja puta od Gučine do Mokrih Dolova, ali, napominje, da ima još problema koji treba tek da se riješe.

radiotrebinje.com

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

12-12-2018
Luka Petrović kao gradonačelnik ispunio uglavnom sva obećanja, realizacija neispunjenih se nastavlja
WEB design