PETROVIĆ: Trudio sam se da promijenim zatečenu sliku našeg grada

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović kazao je će nova gradska uprava u Trebinju nastaviti započete aktivnosti na planu kapitalnih investicija i socijalne politike, te da je prethodne dvije godine njegovog mandata urađeno mnogo kako bi se promijenila zatečena slika grada.

Petrović je sugrađane na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici upoznao sa današnjom odlukom Nadzornog odbora Elektroprivrede Republike Srpske – da ga imenuje za vršioca dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća.

„Samim tim, više neću obavljati funkciju gradonačelnika Trebinja. U protekle dvije godine, trudio sam se da zajedno sa svojim saradnicama promijenim zatečenu sliku našeg grada. Pokrenuli smo značajan investicioni ciklus, a na prvo mjesto smo stavili rad. Uradili smo ili započeli veliki broj kapitalnih projekata i socijalnih programa, na čijoj će realizaciji raditi i buduća Gradska uprava. Što se tiče Elektroprivrede, očekuje nas mnogo rada.“, napisao je Petrović na svojoj Fejsbuk stranici, zahvalivši sugrađanima na podršci njegovom timu  i pomoći na zajedničkom zadatku „da od Trebinja napravimo bolje i ljepše mjesto za život“.

Radio Trebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design