Film „Južni vetar“premijerno prikazan u Kulturnom centru Trebinje

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Višeminutnim gromkim aplauzom trebinjska publika  pozdravila je Srđana Todorovića, Miodraga Radonjića, Jovanu Stojiljković, Miloša Petrovića i Luku Grbića, glumačku ekipu filma  „Južni vetar“, koji je sinoć premijerno prikazan u Kulturnom centru Trebinje u čak tri projekcije.

Krimi-triler  „Južni vetar“ nedjeljama unazad izaziva veliku pažnju u javnosti. Za samo mjesec dana od premijere, ovaj film vidjelo je preko pola miliona gledalaca, a i u Trebinju danima je vladalo veliko interesovanje za njegovu premijeru.

Ovoliko interesovanje i ne čudi, imajući u vidu vrhunsku glumačku ekipu koju je okupio reditelj Miloš Avramović, počev od Miloša Bikovića, Dragana Bjelogrlića, Srđana Žike Todorovića, Miodraga Radonjića, Miloša Timotijevića, Jovane Stojiljković, pa sve do bardova domaćeg filma poput Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka.

Film  „Južni vetar“  dosad je prikazan na četiri festivala, na kojima je osvojio ukupno osam nagrada: četiri u Nišu i po dvije u Leskovcu i Mladenovcu.

Osim žirija i publike, na film je dobro reagovala i kritika koja, osim scenarija i glume, hvali i izbor muzike u filmu.

Sve one koji nisu uspjeli doći do ulaznica za premijeru filma, obavještavamo da će se  „Južni vetar“  prikazivati u našem bioskopu i 19, 20. i 22. novembra (ponedeljak, utorak i četvrtak) u terminima 17.30 i 20.00 časova.

Radio Trebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design