PETROVIĆ: Treba nastaviti započeto, ZAJEDNO SMO I DALJE

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Luka Petrović kazao je da sutra stupa na funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora Elektroprivrede RS, te da će ga na mjestu prvog čovjeka grada, do provođenja vanrednih izbora, sa punim ovlastima mijenjati zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić.

„Želim da vjerujete da on ima istu snagu i energiju da radi kao što sam i ja radio, kazao je Petrović u svom oproštajnom obraćanju odbornicima Skupštine grada.

On je kazao da je u protekle dvije godine mandata sa svojim saradnicima uspio da unaprijedi organizaciju rada u gradskoj upravi, poveća standarde i kreira radnu atmosferu, reorganizuje i napravi funkcionalne mjesne zajednice, pokrene investicioni ciklus, ostvari kvalitetnu komunikaciju sa vladama Srpske i Srbije, Eparhijom ZHiP…

„Kroz sve ovo došli smo do 32 porodična programa kojima smo pomogli mnogim ljudima koji do sada nisu imali ni jednu marku pomoći. Pokrenuli smo, rade se ili su se uradile – 52 investicije. Ovo treba nastaviti na isti način. Ja sam tu u Trebinju, stotinjak metara dalje od ove kuće – tako da smo zajedno i dalje“, poručio je Petrović, dodajući da je siguran kako će sa mjesta direktora Elektroprivrede moći još i više da pomogne svom gradu.

Radio Trebinje

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design