eTrebinje
Putovanja

Besplatan prevoz na Beogradski sajam

Izvor:

Fotografija:


JU Turistička organizacija Grada Trebinja u saradnji sa Turističkom agencijom “Friend Travel” planira da za sve zainteresovane privredne subjekte koji obavljaju turističku djelatnost obezbijedi BESPLATAN PREVOZ na “41. Međunarodni sajam turizma IFT 2019” koji će se održati u periodu 21.-24.02.2019. godine na Beogradskom sajmu.

Polazak iz Trebinja planiran je za srijedu 20.02. u večernjim časovima kako bi se obezbijedilo prisustvo na svečanom otvaranju Sajma koje je zakazano za četvrtak 21.02. u 11:00 časova. Povratak je planiran za subotu 23.02. u poslijepodnevnim časovima.

Svi zainteresovani turistički subjekti koji se opredijele za odlazak, imaće priliku da svoje promotivne materijale i proizvode besplatno izlože u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije, te na taj način promovišu svoju djelatnost, ali i samo Trebinje.

Takođe, poziv se odnosi i na medije koji svoje predstavnike mogu delegirati kako bi izvještavali sa lica mjesta ili pravili prigodne priloge i reportaže za svoj auditorijum.

Kako bismo što bolje i kvalitetnije pripremili odlazak na Sajam i samu promociju ovim putem Vas molimo da se najkasnije do 11.02. prijavite putem ovog mejla tourist_trebinje@yahoo.com ili na broj telefona 059/273-410.

eTrebinje


Povezane vijesti

Raznovrsna turistička ponuda Trebinja na Sajmu u Beogradu

eTrebinje

Trebinje predstavlja turističku ponudu na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

eTrebinje

Trebinje na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više