eTrebinje
Partneri Sponzorisano

Podmlađivanje dijelova lica – Anti Aging

Izvor:

Fotografija:

denta-lux
Podmlađivanje trebinjemezoterapija

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tokom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Najbolji postupak pomlađivanja dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. U ordinaciji “Denta Lux” u Trebinju možete uraditi tretmane lica koji spadaju u neinvazivne tretmane estetske medicine.

Sve informacije na telefon +387 65 802 654 ili na ovom linku

 

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela. Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma, i preko 50% hijaluronske kiseline svakog organizma se nalazi u koži. Snažno vezivanje vode je jedna od odlika hijaluronske kiseline, pa se osima za filere koristi i kao sredstvo koje je neizbežan deo kvalitetne kreme za lice.Hijaluronski fileri se mogu injektirati u svim regijama lica, a osim lica svoje mesto mogu pronaci i u tretiranju regija na vratu, dekolteu ili šakama.
 
Popunjavanje bora hijaluronskim filerima

Tretmani koji se primenjuju pri uklanjanju bora zavise od same regije koja se tretira, kao i vrste samih bora. Za bore koje se nalaze u regiji oko usana preporučuje se popunjavanje bora filerima koji u toj regiji daju najbolje rezultate. Kako se pored popunjavanja bora, hijaluronski fileri koriste i za popunjavanje i  povećanje usana, možemo slobodno reći da je tertman filerima najbolja i potpuna opcija za ovu regiju.

Povećanje i korekcija usana hijaluronskom kiselinom

Pored popunjavanja bora, hijaluronska kiselina u vidu hijaluronskih filera svoje mjesto pronalazi i kod popunjavanja, tj povećanja i korekcije usana. Ovo je najbolji vid popunjavanja i povećanja usana, prije svega jer je hijaluron pouzdan filer pošto je prirodan, ne izaziva alergije, i rezultati se vide odmah.

Mezoterapija

Koncept mezoterapije obuhvata ubrizgavanje aktivnih materija u srednji sloj kože, a u zavisnosti od unijetog koktela postižu se različiti efekti. Mezoterapije se primjenjuju za regeneraciju i revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i šakama, čime ona postaje zdravog i mladolikog izgleda, sjajna, jednako elastična i glatka.

Koristimo TEOSYAL proizvode

Teoxane proizvodi TEOSYAL ®, vodeći brand, niz od sedam proizvoda koji mogu vratiti volumen lica, redefinisati i povećati usne, popraviti kožne depresije i revitalizirati dermis.

TEOSYAL First Lines sadrži 20 mg/g HA. Koristi se za ispravljanje blagih linija i površinskih bora, posebno u osjetljivim regijama kao što su uglovi očiju (tzv. svračije noge) i perioralna regija (linije iznad gornje usne).

TEOSYAL Global Action sadrži 25 mg/g HA. Koristi se za popunjavanje linearnih nabora kože, blagih i srednje izraženih nazolabijalnih brazdi, perioralnih bora i glabele (regija čela između unutrašnjih ivica obrva). Radi održavanja efekata preporučuje se dopunski tretman nakon 6-9 mjeseci.

TEOSYAL Deep Lines sadrži 25 mg/g HA. Koristi se za popunjavanje srednje dubokih bora na licu, prije svega nazolabijalnih bora i perioralnih linija. U zavisnosti od dubine bora tretman je potrebno uraditi 1-2 puta, a efekti se održavaju 6-9 mjeseci.

TEOSYAL Kiss sadrži visoko umreženu HA 25 mg/g pogodnu za tretiranje osjetljive regije usana. Ovim filerom se postiže uvećanje volumena usana, popunjavanje uglova, konturisanje i rehidratacija usana. Dopunski tretman se vrši poslije 9-12 meseci.

TEOSYAL Redensity (I) je ekskluzivna formula bazirana na HA 15 mg/g u kombinaciji sa 8 aminokiselina, 3 antioksidansa, 2 minerala i 1 vitaminom. Koristi se za popunjavanje bora, ujednačavanje boje kože (prosvjetljenje tena), hidrataciju i popravljanje kvaliteta kože sinergističkim dejstvom hijaluronske kiseline, aminokiselina, antioksidanasa, bakra, cinka i vitamina B6. Procedura se sastoji od 3 tretmana, koji se izvode u razmaku od 3 nedjelje.

TEOSYAL Redensity (II) Eyesje takođe kombinovana formula na bazi HA 15 mg, aminokiselina, antioksidanasa, minerala i vitamina. Koristi se za regeneraciju i hidrataciju kože osjetljive regije oka.

Za razliku od ostalih dermalnih filera, TEOSYAL®RHA paleta proizvoda na bazi hijaluronske kiseline dizajnirana je za podršku kože Vašeg lica u svakom pokretu, a pomaže sačuvati vitalnost, svježinu i mekoću vašeg lica.

Pogodan je za većinu mobilnih područja vašeg lica a ponajviše za perioralno područje, obraze, nazolabijalne nabore, čelo i usnice. teosyal-prati-mimiku-lica Inovativna, patentirana tehnologija TEOSYAL®RHA proizvodi su produkt istraživanja i razvoja TEOXANE Laboratorija, prema patentiranom procesu, kako bi se zadovoljili specifične zahtjeve mobilnih područja lica.

Ova tehnologija čuva prirodne osobine molekula hijaluronske kiseline visoke čistoće bolje nego što to čine drugi fieri na tržištu, time čineći Vašu kožu sjajnijom i gipkijom! TEOXANE linija proizvoda nudi komplet kožnih punila u rasponu: 16 tipova filera, sa i bez lidokaina, prilagođenih za svaku indikaciju.

Teosyal® portfolio podijeljen u grupe proizvoda sličnih obrađenih područja i indikacija: Područja tretmana teosyal-podrucja-tretmana, separator-esencijalni-tretmani, Teosyal-global-action, Global Action.

Korekcija srednje dubokih bora – Deep Lines

Dubinsko punjenje, separator-vracanje-volumena – Ultra Deep,

Povećanje volumena ciljanih područja – Ultimate

Obnova volumena širih područja, separator-tretmani-specificnih-regija, Teosyal-kiss Kis

Sve informacije na telefon +387 65 802 654 ili na ovom linku


Povezane vijesti

U tuči u Dubrovniku napadnut Sarajlija, Trebinjac, Dubrovčanin i Makedonac

eTrebinje

Na putu prema Herceg Novom povrijeđeno šest lica

eTrebinje

Cavtat proglašen za najbolju destinaciju za medeni mjesec u Evropi

eTrebinje

Sin ubio oca u Dubrovniku

eTrebinje

Trebinjski crkveni hor održao koncert u Dubrovniku

eTrebinje

Tragedija u Dubrovniku: U eksploziji u skladištu poginula jedna osoba

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više