eTrebinje
Najnovije Trebinje

Investitor iz Moskve zainteresovan za pokretanje proizvodnje u Trebinju

Izvor:

Fotografija:

mirko-curic-lakic

Dragan Gale Lakić, investitor iz Moskve zainteresovan je za pokretanje proizvodnje metalnih konstrukcija i proizvoda od metalnih panela u poslovnoj zoni Volujac.

Lakić se danas sastao sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja Mirkom Ćurićem i tom prilikom ga upoznao sa namjerama  da pokrene proizvodnju u Trebinju, gdje bi u narednom periodu izgradio proizvodnu halu i instalirao opremu i mašine.

Ovaj Trebinjac sa stalnom adresom u Moskvi planira i izgradnju benzinske pumpe u selu Veličani sa pratećim sadržajima.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izrazio je spremnost Grada Trebinja da, u skladu sa zakonsim propisima, pomogne i ubrza proces pokretanja proizvodnje.

Radio Trebinje


Povezane vijesti

ĆURIĆ: Očekujem da institucije rade svoj posao

eTrebinje

Ćurić: Vatrogasci koji nisu prošli sistematski pregled biće raspoređeni na druga radna mjesta, mora da se zna „ko kosi, ko vodu nosi“

eTrebinje

Ćurić: Projekat aerodroma u Trebinju na ponos svih nas

eTrebinje

Mirko Ćurić: Ako Bisera neće da pomogne, neka ne odmaže

eTrebinje

Gradonačelnik Ćurić: Uspjeh Hercegovačke kuće vjetar u leđa za dalji rad

eTrebinje

Ćurić najavio novi studijski program: Mediteranska poljoprivreda postaje prioritet (VIDEO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više