eTrebinje
Sponzorisano

Vječiti derbi nudi 159+ kvota, koje su FENOMENALNE

Izvor:

Fotografija:


Iako mnogi misle da je Crvena zvezda već uzela titulu, možda se varaju? Mnogi su mislili da će prethodni derbi crveno-bijeli lako dobiti, pa je Partizan bio bolji rival u tom meču.

Sada, pred 159. vječiti derbi crno-bijeli imaju ogroman motiv da dokažu da su dorasli protivniku i da mogu da pobijede evropsku Zvezdu.

Ipak, igra se na stadionu “Rajko Mitić” i Zvezda je favorit, pa je kvota na Partizan nevjerovatnih 4.20.

Osim ove kvote, kladionica Meridian nudi i najbolju kvotu na Zvezdu, pa svi koji vjeruju u pobjedu crveno-bijelih će moći da dupliraju svoj ulog na tiketu. Meridian je spremio TROCIFREN broj duplih igara, kada je o ovom meču riječ, a tu je i konačan ishod u prvih 10 minuta. Ako misliš da će poslije 10 minuta voditi Zvezda kvota je 7.00, a ukoliko Partizan bude vodio poslije uvodnih 600 sekundi, kvota je 10.50. Ubačena je i sasvim posebna igra za one koji vole brze opklade, a to je konačan ishod nakon 5 minuta. I tu su kvote ENORMNO VELIKE!

Tu su i 24 duple sigurice, igre koje ti nudi samo Meridian. Od dva tipa koja izabereš dovoljno je da prođe samo jedan, pa ako odigraš X ili 2+ tvoj tiket će proći ukoliko dođe bilo koji od ova dva tipa.

Za one koji vole malo drugačije igre tu je specijal. Kvote na gol glavom na meču se kreću oko 5 za oba tima, a ukoliko oba tabora zatresu mrežu udarcem glavom kvota će biti 22.

Specijal nudi načine da se uzme novac za samo dva minuta, a tu su i posebne opklade na Pavkova, Marina i Savića sa jedne, te Gomeša, Zakarića i Tošića sa druge strane.

Mnogi najviše očekuju upravo od strijelaca, a to su Ričmond Boaći i Rikardo Gomeš. Obojica su već davali golove na derbijima, a Meridian ima više od 50 kvota u ponudi kada je u pitanju njihov međusobni duel.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više